10 JAAR

Dankzij meer dan 10 jaar technologische innovaties is Lay-Z-Spa™ de eerste premium opblaasbare spa ter wereld. Bestway’s spa’s zijn ontworpen om het lichaam te relaxen en te verfrissen en biedt een betaalbare spa-ervaring die makkelijk te gebruiken en eenvoudig op te zetten is.

LAY-Z-MASSAGESYSTEEM

Niets is fijner dan de warmte en het gevoel van rust dat je ervaart als je je na een lange, zware dag in een bubbelende massagespa laat glijden. Het Lay-Z-Massagesysteem combineert warmte en massagestralen voor de ultieme ontspanning.

Drijf weg op een wolk van bubbels met een AirJet™ massage! Breng je lichaam tot rust en ontspan je geest met een druk op een toets.

Druk op de Lay-Z-Massagetoets op het bedieningspaneel en Airjets omringen je met sprankelend plezier.

Dit is de perfecte spa-ontspanning binnen handbereik, met acht volledig verstelbare HydroJets. Draai aan de ring van de HydroJet™ om de waterstroom te regelen en draai het mondstuk om de stralen te richten waar je maar wilt.

Deel de luxe eerlijk met je spa-genoten, of richt alle acht HydroJets op jezelf als je alleen bent, voor een diepe, ontspannende, magische massage.

AirJets™ PLUS HydroJets™! Je krijgt het beste van beide werelden met de HydroJet Pro. Acht HydroJets™ waarvan de richting en de stroming kunnen worden afgesteld, in combinatie met AirJets™ bieden de ultieme spa-ontspanning.

Kies alleen de AirJets™, alleen de HydroJets™ of allebei tegelijk: jij hebt het voor het zeggen met HydroJet™ Pro™!

WANDCONSTRUCTIE

STEVIGE I-BALK CONSTRUCTIE

Lay-Z-Spa™’s stevige opbouw bestaat uit zowel een verticale als horizontale I-Beam constructie. Het ontwerp biedt superieure structurele stabiliteit en behoudt tegelijkertijd een comfortabel oppervlak voor een luxueuze en verfrissende spa-ervaring.
Deze duurzame configuratie zorgt ervoor dat onze spa’s hun vorm behouden, hoe vaak ze ook opgeblazen en weer leeggelaten worden.

MATERIALEN

TriTech 3-ply™

TriTech™ is een 3-ply versterkt materiaal met een kern van polyestergaas dat is ingekapseld in twee lagen gelamineerd PVC en biedt superieure sterkte en duurzaamheid.

Drop Stitch

Drop Stitch is een hightech materiaal dat zijn opmerkelijke eigenschappen van extreme stijfheid, gecombineerd met verbazingwekkende lichtheid, dankt aan een netwerk van duizenden polyestergarens.

LEERSTRUCTUUR

Leather texture gives a pleasurable look and feel to the structure. Your Lay-Z-Spa looks nice no matter if it’s outdoors or in indoors.

VERWARMINGSSYSTEEM

WARME MASSAGEJETS

Lay-Z-Spas™ hebben Lay-Z-Massagesystemen gecombineerd met AirJets™ of HydroJets™ rondom, combineert warmte en massagestralen voor de ultieme ontspanning.

CLEARSOFT™ WATERONTHARDINGSSYSTEEM

ELEKTROMAGNETISCHE WATERONTHARDING

Verminder de schadelijke effecten van “”hard”” water (meestal kuuroordvlekken en huidirritatie) met ons ingebouwde ClearSoft™ wateronthardingssysteem. Schakel gewoon het ClearSoft-systeem in via het bedieningspaneel van de spa en krachtige elektromagnetische spoelen rondom het water van de spa treden in werking om het water dat door het systeem stroomt te conditioneren. Bovendien is het niet alleen “”onderhoudsarm””, het is bijna “”GEEN onderhoud”” – zonder extra bewegende delen!

Deflatiesysteem

Ontworpen om uw Lay-Z-Spa™-ervaring te verbeteren, helpt het Deflatiesysteem u gemakkelijk om uw Lay-Z-Spa™ leeg te laten lopen. U hoeft alleen maar de adapter aan te brengen en de spa met grote snelheid en zonder gedoe te zien leeglopen.